FSHF zhvillon analizën vjetore me trajnerët për ecurinë e përfaqësueseve

Presidenti i Federatës Shqiptare të Futbollit, Armand Duka ka zhvilluar ditën e hënë, në ambientet e FSHF, datë 9...
Më shumë

Turneu kombëtar i shkollave 9‑vjeçare, “Cappy Cup” mbyllen gjysëmfinalet

Turneu kombëtar i shkollave 9‑vjeçare, "Cappy Cup", ku morën pjesë 2000 djem dhe...
Më shumë