Vazhdojnë aplikimet për kursin e “Drejtorit Sportiv”

Sektori i Edukimit pranë FSHF‑së, ju rikujton se nis të mërkurën, kursin për profilin e...
Më shumë

Vijon liçensimi për sezonin 2020‑2021

Sektori i Liçensimit në Federatën Shqiptare të Futbollit njofton të gjithë klubet dhe opinionin publik se ka...
Më shumë