Kursi UEFA B për zonën e veriut do të zhvillohet në Shkodër

Sektori i Edukimit dhe Liçensimit pranë FSHF‑së do të fillojë së shpejti kursin e radhës për...
Më shumë

Femrat / Konferencë për shtyp, Viona Rexhepi dhe Luçie Gjini

Ditën e sotme kanë dalë në një konferencë për shtyp dy futbollistet e kombëtares së femrave, portierja Viona...
Më shumë