Stadiumi i ri 60 milione euro - FSHF

Stadiumi i ri 60 milione euro

Qeveria e Republikes se Shqiperise ka vendosur ne mbledhjen e saj te fundit qe te krijoje nje shoqeri aksionere me Federaten Shqiptare te Futbollit per ndertimin e stadiumit te ri kombetar. Raportet do te jene 75% per FSHF dhe 25% per shtetin Shqiptar.

Investimi arrin shifrat 60 milione euro te cilat do te vijne nga UEFA dhe Qeveria Shqiptare. 10 milione euro jane gati per te filluar punimet rreth kesaj vepre madheshtore.

Mendohet qe pas takimit te fundit per eleminatoret e EURO 2012 midis Shqiperise dhe Frances te nise puna per prishjen e stadiumit kombetar aktual.