Shpifjet ndaj FSHF, Gjykata Themelore e Prishtinës pranon padinë ndaj Shefki Kuqit - FSHF

Shpifjet ndaj FSHF, Gjykata Themelore e Prishtinës pranon padinë ndaj Shefki Kuqit

Federata Shqiptare e Futbollit ka ndërmarrë hapat ligjor duke paditur për shpifje ish-futbollistin Shefki Kuqi, i cili në një deklaratë publike në televizionin T7, gjatë emisionit “Favoriti i Botërorit” ka deklaruar se në fundvitet 90’ i janë kërkuar para për tu pajisur me pashaportë shqiptare dhe përfaqësuar Kombëtaren shqiptare.

Padia e FSHF ndaj Shefki Kuqi është pranuar nga Gjykata Themelore në Prishtinë dhe është regjistruar me numër C.nr. 119/22.