Kupa e Shqipërisë, edicioni 2019/2020

Sektori i Garave, pranë FSHF ka përcaktuar formatin e Kupës së Shqipërisë, edicioni 2019/2020. Turi paraeliminator i përbërë nga 2 grupe A dhe B do të zhvillojë ndeshjet në datën 4 shtator, e më pas ndeshjet e 1/16 do të fillojnë në datën 18 shtator. Më poshtë do të gjeni skemën e plotë të këtij kompeticioni: