Kategoria Superiore, Data dhe Oraret e Javës së 21-të

Mëposhtë do të gjeni të gjitha ndeshjet e kësaj jave për Kategorinë Superiore:

Nr

Ndeshja

Data

Ora

Vendi

1

Luftetari-Korabi

12.02.2017

14:00

Gjirokaster

2

Skenderbeu-Laci

11.02.2017

14:00

Korce

3

Vllaznia-Flamurtari

11.02.2017

14:00

Shkoder

4

Teuta-Partizani

10.02.2017

18:00

Durres

5

Tirana-Kukesi

11.02.2017

17:00

Tirane