Përballjet me Islandën & Moldavin, ja programi mediatik dhe stërvitor për dy ndeshjet e muajit Qershor

E martë, 21 Maj 
• Seanca stërvitore në kompleksin Tropikal, ORA 17.00
(E HAPUR VETËM 15 MINUTAT E PARA PËR MEDIAT)

E mërkurë, 22 Maj
• Seanca stërvitore në kompleksin Tropikal, ORA 17.00
(E HAPUR VETËM 15 MINUTAT E PARA PËR MEDIAT)

E enjte, 23 Maj
• Seanca stërvitore në kompleksin Tropikal, ORA 17.00
(E HAPUR VETËM 15 MINUTAT E PARA PËR MEDIAT)

E premte, 24 Maj
• Konferencë për shtyp e dy lojtarëve në Tropikal, ORA 14.00
• Seanca stërvitore në kompleksin Tropikal, ORA 17.00
(E HAPUR VETËM 15 MINUTAT E PARA PËR MEDIAT)

E shtunë, 25 Maj
• Seanca stërvitore në kompleksin Tropikal, ORA 10.00
(E HAPUR VETËM 15 MINUTAT E PARA PËR MEDIAT)

E dielë, 26 Maj
• Lojtarët e lirë

E hënë, 27 Maj
• Fillon grumbullimi dhe ardhja e lojtarëve

E martë, 28 Maj

• Konferencë për shtyp e trajnerit Reja në ambientet e Tropikal ku prezanton dy sfidat dhe listën e të grumbulluarve, ORA 11.00

• Seanca stërvitore në kompleksin Tropikal, ORA 17.00
(E HAPUR VETËM 15 MINUTAT E PARA PËR MEDIAT)

E mërkurë, 29 Maj
• Konferencë për shtyp e dy lojtarëve në Tropikal, ORA 13.30
• Seanca stërvitore në kompleksin Tropikal, ORA 17.00
(E HAPUR VETËM 15 MINUTAT E PARA PËR MEDIAT)

E enjte, 30 Maj
• Konferencë për shtyp e dy lojtarëve në Tropikal, ORA 13:30
• Seanca stërvitore në kompleksin Tropikal, ORA 17.00
(E HAPUR VETËM 15 MINUTAT E PARA PËR MEDIAT)

E premte, 31 Maj
• Konferencë për shtyp e dy lojtarëve në Tropikal, ORA 13:30
• Seanca stërvitore në kompleksin Tropikal, ORA 17.00
(E HAPUR VETËM 15 MINUTAT E PARA PËR MEDIAT)

E shtunë, 1 Qershor
• Seanca stërvitore në kompleksin Tropikal, ORA 09.30
• Ndeshje stërvitore Shqipëri – Shqipëri U-21, ORA 17.00, “Elbasan Arena”

E dielë, 2 Qershor
• Nisja e skuadrës për në Frankfurt, ORA 08.00
• Seanca stërvitore në Frankfurt, ORA 17.00
(E HAPUR VETËM 15 MINUTAT E PARA PËR MEDIAT)

E hënë, 3 Qershor
• Konferencë për shtyp e dy lojtarëve, ORA 13.30
• Seanca stërvitore në Frankfurt, ORA 15.00
(E HAPUR VETËM 15 MINUTAT E PARA PËR MEDIAT)

E martë, 4 Qershor
• Konferencë për shtyp e dy lojtarëve, ORA 13.30
• Seanca stërvitore në Frankfurt, ORA 15.00
(E HAPUR VETËM 15 MINUTAT E PARA PËR MEDIAT)

E mërkurë, 5 Qershor
• Konferencë për shtyp e dy lojtarëve, ORA 13.30
• Seanca stërvitore në Frankfurt, ORA 15.00
(E HAPUR VETËM 15 MINUTAT E PARA PËR MEDIAT)

E enjte, 6 Qershor
• Nisja e skuadrës për në Rejkjavik, ORA 09.00
• Seanca stërvitore në Rejkavik, ORA 16.30
(E HAPUR VETËM 15 MINUTAT E PARA PËR MEDIAT)

E premte, 7 Qershor
• Konferencë për shtyp e trajnerit Reja sëbashku me kapitenin e skuadrës, një ditë përpara ndeshjes me Islandën, në stadiumin ku do të zhvillohet takimi, ORA 12.30
• Seanca stërvitore, ORA 13.00
(E HAPUR, 15 minutat e para për median)

E shtunë, 8 Qershor
Ndeshja zyrtare eleminatore për Grupin H, Euro 2020
ISLANDË – SHQIPËRI, ora 13:00 Ora lokale (15:00, ora Shqipërisë)

E dielë, 9 Qershor
• Seanca stërvitore në kompleksin Tropikal, ORA 11.30
(E HAPUR VETËM 15 MINUTAT E PARA PËR MEDIAT)
• Konferencë për shtyp e dy lojtarëve në Tropikal, ORA 15.30
• Seanca stërvitore në kompleksin Tropikal, ORA 17.00
(E HAPUR VETËM 15 MINUTAT E PARA PËR MEDIAT)

E hënë, 10 Qershor
• Konferencë për shtyp e trajnerit Reja sëbashku me kapitenin e skuadrës, një ditë përpara ndeshjes me Moldavinë, në kompleksin Tropikal
• Seanca stërvitore zyrtare në kompleksin Tropikal
(E HAPUR, 15 minutat e para për median)

E martë, 11 Qershor
Ndeshja zyrtare eleminatore për Grupin H, Euro 2020
SHQIPËRI-MOLDAVI, ora 20:45

*Shënim – Programi është subjekt i ndryshimeve.

ZYRA E MARRËDHËNIEVE ME PUBLIKUN NË FSHF