Drite jeshile futjes se futbollit ne programin mesimor te shkollave dhe krijimit te akademise kombetare te futbollit

Takim i Presidentit Duka me Ministrin Tafaj.

Futbolli do te hyje se shpejti ne programin mesimor te shkollave publike ne te gjithe vendin dhe Shkolla e Mesme e Mjeshterise Sportive Loro Borici do te shnderrohet ne Akademine Kombetare te Futbollit.

Keshtu mund te permblidhen rezulatet e takimit qe Presidenti i FSHF Armand Duka zhvilloi ne daten 15 Shkurt me Ministrin e Arsimit dhe te Shkences, Dr. Myqerrem Tafaj.