“UEFA EURO 2024”/ Të drejtën për të folur me arbitrin gjatë ndeshjes do ta ketë vetëm kapiteni i skuadrës

UEFA ka vendosur që në ndeshjet finale të Kampionatit Europian “Gjermani 2024” të drejtën për të folur dhe...
Më shumë

Njohja e të rinjve me historinë e futbollit shqiptar, FSHF ndërmerr nismën e veçantë

Federata Shqiptare e Futbollit ka ndërrmarë një nismë të veçantë, me qëllim njohjen e të rinjve me historinë e...
Më shumë

Shqipëria U‑17 do të luajë dy ndeshje miqësore me Malin e Zi në datat 22 & 24 maj

Shqipëria U‑17 do të zhvillojë dy ndeshje miqësore ndaj Malit të Zi U‑17....
Më shumë