Ekipi Kombëtar U‑17, tjetër seleksionim me lojtarët e vitlindjes 2005 që luajnë në Shqipëri

Stafi drejtues i ekipit Kombëtar U‑17 me në krye trajnerin Ervin Bulku ka zhvilluar këtë të...
Më shumë

Pikë referimi për çdo staf klubi, ja pse është i rëndësishëm roli i video‑analistit

Do të jenë tridhjetë orë me futboll dhe teknologji. Kursi i tretë për video‑analistë i...
Më shumë