Kupa e Shqipërisë U‑17 & U‑19 / Njihuni me rezultatet dhe shortin e turit të dytë

Kupa e Shqipërisë për grupmoshat U‑17 dhe U‑19 ka zhvilluar ndeshjet e turit...
Më shumë

Rea Maxhalaku: Futbolli i femrave rritet vetëm nga femrat që guxojnë

Rexhina Maxhalaku, apo Rea, siç e njohin të gjithë, dallon në grupin e vajzave me të cilat stërvitet, sepse...
Më shumë