FIFA intervistë me Furtuna Velajn: Ylli kuqezi që provoi dy botët

Raportimet e ndeshjeve shpesh bëhen klishe dhe çdo ndeshje e radhës zakonisht përshkruhet si një betejë ose një...
Më shumë