Presidenti Čeferin letër falenderimi FSHF dhe federatave të tjera për solidarizimin dhe bashkëveprimin

Presidenti i Qeverisë Europiane të Futbollit, UEFA, z.Aleksander Čeferin, ka dërguar një letër falenderimi dhe...
Më shumë