Komiteti HatTrick i UEFAs mblidhet në Nion, fokusi te sistemi VAR dhe investimet

Komiteti HatTrick i qeverisë europiane të futbollit, është mbledhur në Nion për të diskutuar ecurinë e...
Më shumë