Inagurohet zyra e pare rajonale e FSHF-se ne Durres - FSHF

Inagurohet zyra e pare rajonale e FSHF-se ne Durres

U inagurua ne Durres zyra e pare rajonale e Federates Shqipetare te Futbollit. Me kete rast moren pjese ish futbolliste, trajnere, drejtues te futbollit dursak si dhe shume dashamires dhe sportdashes.