Esat Mala, talenti nga Prizreni që synon majat në Kombëtare

Puna dhe sakrifica e bërë për të arritur një objektiv shpërblehet gjithmonë. Ky është rasti i Esat Malës,...
Më shumë

Shqipëria U‑19, flasin lojtarët kuqezi: “Prania këtu një ëndërr e bërë realitet”

Shqipëria e 19‑vjeçarëve është duke zhvilluar grumbullimin e parë për vitin 2020, kjo ndikuar...
Më shumë