Krahasimi i Kampionatit Shqiptar me Europën – Gjuajtje në portë dhe gola

Ku shënohet më shumë? Dhe ku goditet më shumë në portë? Krahasimi ndërmjet kampionateve është gjithmonë...
Më shumë