Sot mjekët janë kombëtarja jonë. Faleminderit për sakrificën tuaj!

Federata Shqiptare e Futbollit vlerëson maksimalisht punën, mundin dhe sakrificën e mjekëve,...
Më shumë

Luca Laurenti, zv.përgatitësi atletik i kombëtares, shpjegon ushtrimet e ditës së 11‑të

Federata e Futbollit siç ju ka njoftuar me herët po vijon me programin stërvitor në kushte karantine për shkak të...
Më shumë