Luca Laurenti, zv.përgatitësi atletik i kombëtares, shpjegon ushtrimet e ditës së pestë

Federata e Futbollit siç ju ka njoftuar me herët po vijon me programin stërvitor në kushte karantine për shkak të...
Më shumë

Federata e Futbollit i kërkon Këshillit të Ministrave të kompensojë futbollin shqiptar të dëmtuar tashmë nga ndalimi i të gjithë aktiviteteve

Federata Shqiptare e Futbollit i ka dërguar një letër Këshillit të Ministrave dhe i ka kërkuar garantimin e anës...
Më shumë