Mesazh solidarizimi dhe mbështetjeje për klubet dhe futbollistët nga Federata e Futbollit

Në këto kohë të jashtëzakonshme që po kalon vendi ynë dhe gjithë Europa, solidarizimi dhe mbështetja e...
Më shumë