Komiteti Ekzekutiv i UEFAs mblidhet dhe i çel rrugën bashkëpunimit të gjerë me konfederatën amerikano‑latine CONMEBOL

Komiteti Ekzekutiv i UEFAs, qeveria e futbollit europian, zhvilloi sot në selinë qëndrore në Nion, Zvicër një...
Më shumë

Turi çerekfinal i Kupës së Shqipërisë në muajt mars dhe prill

Menjëherë pas mbylljes së ndeshjeve të sotme, Sektori i Garave në Federatën e Futbollit ka përcaktuar kalendarin...
Më shumë