KA PËRFUNDUAR KURSI NR.6 PËR NIVELIN E LICENSËS SË TRAJNERËVE “UEFA PRO”

Sektori i edukimit pranë FSHF‑së ka mbyllur edicionin e 6‑të të kursit të...
Më shumë

FSHF PËRCJELL NGUSHËLLIMET E SAJ TË SINQERTA PËR NDARJEN NGA JETA TË Z.PERIKLI DHALES

Mësuam me keqardhje lajmin e dhimbshëm të ndarjes nga jeta të ish‑futbollistit të Tiranës dhe...
Më shumë