PRESIDENTI ARMAND DUKA DHE NJË DELEGACION I FSHF NË PRISHTINË PËR HOMAZHET NË NDER DHE KUJTIM TË Z.FADIL VOKRRI!

Një delegacion i nivelit të lartë kryesuar nga Presidenti i FSHF‑së, z.Armand Duka, me dy...
Më shumë