TIRANA SHPALLET KAMPIONE E KATEGORISË SË PARË

Është ekipi i Tiranës fituesi i kampionatit për Kategorinë e Parë, sezoni 2017‑2018, pasi ka...
Më shumë

MBLIDHET KOMITETI EKZEKUTIV I FSHF, PËRCAKTOHEN DATAT E SEZONIT TË ARDHSHËM!

Komiteti Ekzekutiv i FSHF‑së ka përcaktuar sot zyrtarisht datat e fillimit dhe mbarimit të sezonit...
Më shumë