NJË DELEGACION NGA UEFA INSPEKTON PUNËT NË KANTIERIN E “ARENA KOMBËTARE”

Një delegacion i UEFA‑s ka mbërritur në Shqipëri dhe ka parë nga afër ecurinë e punimeve të...
Më shumë

FSHF MBLEDH AKADEMITË E FUTBOLLIT PËR NISJEN E PROÇESIT TË LIÇENSIMIT!

Çështja e liçensimit është trajtuar sot edhe për Akademitë e futbollit që shtrijnë...
Më shumë

FEMRAT/ KOMBËTARJA U‑19 NIS GRUMBULLIMIN DISA‑DITOR NË ELBASAN

Kombëtarja U‑19 e femrave e drejtuar nga trajneri Nevil Dede, do të fillojë sot grumbullimin e...
Më shumë