U21, Bushi në konferencë për shtyp

Sot në orën 12:00 trajneri i kombëtares shqiptare të futbollit U21, Alban Bushi ka dale në një...
Më shumë

U21, Bushi në konferencë për shtyp

Sot në orën 12:00 trajneri i kombëtares shqiptare të futbollit U21, Alban Bushi ka dale në një...
Më shumë

TRAJNERI PANUCCI SHPALL LISTËN E LOJTARËVE PËR NDESHJET ZYRTARE ELEMINATORE KUNDËR LIHTENSHTEINIT DHE MAQEDONISË

Trajneri i ekipit kombëtar A, Christian Pannucci ka bërë publike sot edhe listën e lojtarëve që do të...
Më shumë

TRAJNERI PANUCCI SHPALL LISTËN E LOJTARËVE PËR NDESHJET ZYRTARE ELEMINATORE KUNDËR LIHTENSHTEINIT DHE MAQEDONISË

Trajneri i ekipit kombëtar A, Christian Pannucci ka bërë publike sot edhe listën e lojtarëve që do të...
Më shumë