Vendimi i Komisionit të Disiplinës dhe Etikës së FSHF nr. 33/1, datë 01.03.2024 - FSHF

Vendimi i Komisionit të Disiplinës dhe Etikës së FSHF nr. 33/1, datë 01.03.2024

  1. Të ndalojë hyrjen në stadiumet e futbollit të Republikës së Shqipërisë ku zhvillohen veprimtari të organizuara nga FSHF për një periudhë të pakufizuar kohe personave të më poshtëm:

 

  • Florian Mehdi Karaj
  • Klodian Selim Stafuka
  • Flogerta Abdulla Liçi
  • Aurel Hysni Balla
  • Kristian Alket Abazi
  • Rebato Mrishaj
  • Xhevahir Granit Ramo
  • Orgest Edmond Muja

 

  1. Në bazë të Nenit 7 të KDE, udhëzohen të gjithë anëtarët e FSHF të cilët kanë nën administrim stadiume futbolli, të garantojnë zbatimin e këtij vendimi.