Vendimet e Komisionit të Disiplinës së FSHF datë 11.12.2020

1. Rrëzimin e kërkesës së lojtarit të KSSH Veleçiku, Suad Bega, si të pabazuar në Kodin e Disiplinës Sportive.
2. Rrëzimin e kërkesës së FK Apolonia, për anulimin e rezultatit 2-0 të ndeshjes Vllaznia Femra – Apolonia Femra dhe caktimin e rezultatit në tavolinë në favor të klubit të Apolonisë, si të pabazuar në Kodin e Disiplinës Sportive.