Vendimet e Komisionit të Disiplinës dhe Etikës së FSHF datë 29.01.2021

1. Lojtari i Shënkolli U-19, Santino Pica, për lojë të rëndë ndaj kundërshtarit, në bazë të nenit 47/1/b të KDS, dënohet me 10 (dhjetë) ndeshje pezullim nga aktiviteti.

× WhatsApp