Vendimet e Komisionit të Disiplinës dhe Etikës së FSHF datë 18.09.2023 - FSHF

Vendimet e Komisionit të Disiplinës dhe Etikës së FSHF datë 18.09.2023

  1. Pranimin e kërkesës së KF Tirana për konvertimin të pjesës së mbetur të dënimit për lojtarin Filip Najdovski në bazë të nenit 75 të KDS.