Vendimet e Komisionit të Disiplinës dhe Etikës së FSHF datë 09.06.2023 - FSHF

Vendimet e Komisionit të Disiplinës dhe Etikës së FSHF datë 09.06.2023

 

  1. KF Erzeni, për sjellje të gabuar të spektatorëve duke hedhur sende në terrenin sportiv, në bazë të nenit 65/1 dhe 65/3/c të KDS, dënohet me gjobë në masën 200.000 (dyqind mijë) lekë.
  2. Lojtari i KF Vora U-19, Fabio Tragaj, për sjellje josportive ndaj zyrtareve te ndeshjes, në bazë të nenit 48/1/a të KDS, dënohet me 4 (katër) ndeshje pezullim nga të gjitha aktivitetet. Në aplikim të nenit 32/2/3 të KDS, vendoset pezullimi i pjesshëm i zbatimit të dënimit pas shlyerjes së gjysmës së tij. Periudha e pezullimit me kusht, në zbatim të nenit 32/4 të KDS, do të jetë 6 (gjashtë) muaj.
  3. Lojtari i KF Vora U-19, Arbër Jata, për sjellje josportive ndaj zyrtareve te ndeshjes, në bazë të nenit 48/1/a të KDS, dënohet me 4 (katër) ndeshje pezullim nga të gjitha aktivitetet. Në aplikim të nenit 32/2/3 të KDS, vendoset pezullimi i pjesshëm i zbatimit të dënimit pas shlyerjes së gjysmës së tij. Periudha e pezullimit me kusht, në zbatim të nenit 32/4 të KDS, do të jetë 6 (gjashtë) muaj.
  4. Zyrtari i KF Vora U-19, Vladimir Gjoni, per sjellje josportive ndaj zyrtarëve të ndeshjes, në bazë të nenit 48/2/a të KDS, dënohet me 8 (tetë) ndeshje pezullim nga të gjitha aktivitetet.
  5. KF Vora U-19, për sjellje të gabuar të lojtarëve pas përfundimit të ndeshjes KF Teuta U-19 kundër KF Vora U-19, në bazë të neneve 64/1, 64/4 dhe 64/5 të KDS, urdhërohet të dëmshpërblejë dëmet e shkaktuara në dhomat e zhveshjes në Stadiumin “Arena e Demave” sipas akt konstatimit, brenda 15 ditëve.
  6. Shkendija U-19, për sjellje të gabuar të lojtarëve pas përfundimit të ndeshjes FC Internaciona Tirana U-19 kundër Shkendija U-19, në bazë të neneve 64/1, 64/4 dhe 64/5 të KDS, urdhërohet të dëmshpërblejë dëmet e shkaktuara në dhomat e zhveshjes në Stadiumin “Arena e Demave” sipas akt konstatimit, brenda 15 ditëve.