Vendimet e Komisionit të Disiplinës dhe Etikës së FSHF datë 07.07.2021 - FSHF

Vendimet e Komisionit të Disiplinës dhe Etikës së FSHF datë 07.07.2021

  1. Kf Beslidhja U 15, për aktivizimin e një lojtari që nuk kishte të drejtë të luante në ndeshjen e vlefshme për Kampionatin e Moshave U-15 Play off, kundër U15-FC Basania, në bazë të neneve 30/3 dhe 53 të KDS, humbet ndeshjen në tavolinë me rezultatin 0-3 dhe i zbriten 3 pikë nga klasifikimi.
  2. Akademia Z U 15, për aktivizimin e lojtarëve që nuk kishin të drejtë të luanin në ndeshjen e vlefshme për Kampionatin e Moshave U-15 Play off, kundër U15-FC Basania, në bazë të neneve 30/3 dhe 53 të KDS, humbet ndeshjen në tavolinë me rezultatin 3-0 dhe i zbriten 3 pikë nga klasifikimi.
× WhatsApp