Vendimet e Komisionit të Disiplinës dhe Etikës së FSHF datë 04.07.2022 - FSHF

Vendimet e Komisionit të Disiplinës dhe Etikës së FSHF datë 04.07.2022

1- Zyrtari i FC Kinostudio, Anjez Gjonpalaj, për protestë ndaj vendimeve të zyrtarit të ndeshjes, me gjeste dhe fjalë ofenduese, në bazë të nenit 55/2 të KDS, dënohet me 2 (dy) ndeshje pezullim nga aktiviteti.