Çelës USB 4GB

990.00 L

Ka mbaruar

SKU: FSHFPR058 Kategoritë: ,

Përshkrimi

Çelës usb me stemën e FSHF. Ngjyrat e kuqe dhe e zezë. Kapaciteti 4 gb.