Vendimi i Komisionit të Disiplinës së FSHF datë 09.06.2017

1.Lojtari i KF “Kamza” U-19, Hergi Xhaja, për sulm ndaj lojtarit kundërshtar, dënohet me 8 (tetë) ndeshje pezullim nga aktiviteti, bazuar në nenin 48/1.e) te KDS.
2.KF “Kamza” U-19, për braktisje të ndeshjes me KF “Akademia AAS” U-19, humbet ndeshjen në tavolin me rezultatin 3 me 0 si dhe i zbriten 3 pikë nga klasifikimi, bazuar në nenin 55/1 të KDS.
3.KF “Korabi” U-19, për mos paraqitje në ndeshje me KF “Tirana B” U-19, humbet ndeshjen në tavolin me rezultatin 3 me 0, bazuar në nenin 54 të KDS.
4.KF “Burreli” U-19, për mos paraqitje në ndeshje me KF “Veleciku” U-19, humbet ndeshjen në tavolin me rezultatin 3 me 0, bazuar në nenin 54 të KDS.
5.Ekipi i “Flamurtari” futsal, për mos paraqitje në ndeshje me ekipin “Vllaznia” futsal , humbet ndeshjen në tavolin me rezultatin 3 me 0, bazuar në nenin 54 të KDS.
6.Ekipi i “Albania A.S” për mos paraqitje në ndeshje me ekipin “Spartakun”, humbet ndeshjen në tavolin me rezultatin 3 me 0, bazuar në nenin 54 të KDS.
7.Mospranimin e kërkesës së KF “Laci” U-19, për faljen e dënimit të lojtarëve Ronaldo Gjini, Gentjan Blini dhe Elion Stafa.