Kalendari i fazës së tretë për moshat e Kategorisë së Parë, grupi B

Sektori i Garave pranë Federatës Shqiptare të Futbollit ka përcaktuar kalendarin e Kategorisë së Parë për moshat U-19 dhe U-17 grupi B për fazën e tretë.

Kalendari faza trete Kategoria e Pare Grupi B U-19
Kalendari faza trete Kategoria e Pare Grupi B U-17