FSHF - Dyqani online

Tashmë mund të porositni më shpejtë dhe më lehtë produktet e Kombëtares Shqiptare dhe çdo produkt nën logon e FSHF-së në faqen tonë në web: www.fshf.org/index.php/shop . Për të realizuar blerjet e dëshiruara jeni të lutur të regjistroheni në dyqanin tonë online, duke krijuar llogarinë tuaj. Pasi keni bërë rregjistrimin ju keshillojme të ruani në vend të sigurt fjalëkalimet dhe adresën e emailit që keni perdorur për t’u rregjistruar në dyqan.

Fanellë Botërori 2018 Meshkuj

uniforma-e-kuqe-per-meshkuj
Cmimi i shitjes: 10900 Lekë
Detajet e produktit

Fanella e Kombëtares...

Fanellë Botërori 2018 per Femra

uniforma-e-bardhe-macron2
Cmimi i shitjes: 10900 Lekë
Detajet e produktit

Fanella e Kombëtares...

Fanellë Botërori 2018 per Femije

uniforma-e-kuqe-per-femije
Cmimi i shitjes: 9900 Lekë
Detajet e produktit

Fanella e Kombëtares...

Fanella Euro 2016 Meshkuj

euro_2016_kuqe6
Cmimi i shitjes: 10900 Lekë
Detajet e produktit

Fanella e Kombëtares...

Fanella Euro 2016 per Femra

euro_2016_bardhe8
Cmimi i shitjes: 10900 Lekë
Detajet e produktit

Fanella e Kombëtares...

Fanella Euro 2016 per Femije

euro_2016_kuqe11
Cmimi i shitjes: 9900 Lekë
Detajet e produktit

Fanella e Kombëtares...

Bluza zyrtare e stërvitjes

sports-jumper-front
Cmimi i shitjes: 8400 Lekë
Detajet e produktit

Bluzë zyrtare e stërvitjes....

Bluza zyrtare e rreshtimit

kohe-e-lire-bluze-1
Cmimi i shitjes: 8400 Lekë
Detajet e produktit

Bluzë ngjyrë e kuqe për kohën...

Kapele model 1

kapele-model-12
Cmimi i shitjes: 450 Lekë
Detajet e produktit

Kapele me logon e FSHF,...

Kapele model 2

kapele-model-29
Cmimi i shitjes: 650 Lekë
Detajet e produktit

Kapele me logon e FSHF,...

Topa të vegjël

Topa të vegjël të kuq
Cmimi i shitjes: 1290 Lekë
Detajet e produktit

Topa të vegjël me logon e FSHF

Peshqir

Peshqir i kuq
Cmimi i shitjes: 1990 Lekë
Detajet e produktit

Peshqir me logon e FSHF....

Çantë shpine

Çantë shpine
Cmimi i shitjes: 350 Lekë
Detajet e produktit

Çantë shpine me logon e FSHF....

Flamur

Flamur i kuq
Cmimi i shitjes: 1290 Lekë
Detajet e produktit

Flamur me logon e FSHF....

Varëse

Varëse FSHF
Cmimi i shitjes: 230 Lekë
Detajet e produktit

Varëse me logon e FSHF....

PIN FSHF

Pin FSHF
Cmimi i shitjes: 299 Lekë
Detajet e produktit

Pin me logon e FSHF. Ngjyra e...

Varëse çelësash

Varëse çelësash me aksesor bluzë
Cmimi i shitjes: 250 Lekë
Detajet e produktit

Varëse çelësash me aksesor në...

Syze dielli

Syze dielli me stemën e FSHF
Cmimi i shitjes: 490 Lekë
Detajet e produktit

Syze dielli me stemën e FSHF....

Ngjyrosës fytyre

Vijëzues kuq e zi stemën e FSHF.
Cmimi i shitjes: 390 Lekë
Detajet e produktit

Vijëzues kuq e zi stemën e...

Shall FSHF

Shall me stemën e FSHF
Cmimi i shitjes: 990 Lekë
Detajet e produktit

Shall me stemën e FSHF....

Filxhan FSHF

Filxhan me stemën e FSHF. Ngjyra e kuqe.
Cmimi i shitjes: 690 Lekë
Detajet e produktit

Filxhan me stemën e FSHF....

Mbajtëse çelësash

Mbajtëse çelësash me stemën e FSHF.
Cmimi i shitjes: 990 Lekë
Detajet e produktit

Mbajtëse çelësash me stemën e...

Çelës usb 4 gb

Çelës usb me stemën e FSHF. Ngjyrat e kuqe dhe e zezë. Kapaciteti 4 gb.
Cmimi i shitjes: 990 Lekë
Detajet e produktit

Çelës usb me stemën e FSHF....

Çelës usb 8 gb

Çelës usb në trajtën e uniformës së kombëtares. Ngjyrat e kuqe dhe e zezë. Kapaciteti 8 gb.
Cmimi i shitjes: 1090 Lekë
Detajet e produktit

Çelës usb në trajtën e...

Uji Tepelena Union Bank Spitali Amerikan Albatrans Ama Caffe Vas tours Bolv oil
Versioni i ploteVersioni mobile