Grupi G-ndeshjet

Data
 
Ndeshja
05/09/16
Shqipëri
2 - 1
Maqedoni
06/10/16
Lichtenstein
0 - 2
Shqipëri
09/10/16
Shqipëri
0 - 2
Spanjë
12/11/16
Shqipëri
0 - 3
Izrael
24/03/17
Itali
2 - 0
Shqipëri
11/06/17
Izrael
0 - 3
Shqipëri
02/09/17
Shqipëri
2 - 0
Lichtenstein
05/09/17
Maqedoni
1 - 1
Shqipëri
06/10/17
Spanjë
3 - 0
Shqipëri
09/10/17
Shqipëri
0 - 1
Itali

Kupa e Botës Rusi 2018 Grupi G

Nr.
 
Skuadra
NL
F
B
H
P
1
Spanjë
10
9
1
0
28
2
Itali
10
7
2
1
23
3
Shqipëri
10
4
1
5
13
4
Izrael
10
4
0
6
12
5
Maqedoni
10
3
2
5
11
6
Lichtenstein
10
0
0
10
0

Vendimet e Komisionit të Apelit në FSHF, datë 1 dhjetor 2017

komisioni apelit 1dhjetor

1) Ndryshimin e vendimit të Komisionit të Disiplinës datë 13.10.2017 (pika 7) si meposhte:

Lojtari i KF “Elbasani”,Mateo Allkja, për sulm ndaj zyrtarit të ndeshjes, në bazë të Nenit 49/1.b) të KDS, dënohet me 12 (dymbëdhjetë muaj) muaj pezullim nga aktiviteti.   

Kundër këtij vendimi lejohet ankim në Gjykatën e Arbitrazhit Sportiv (CAS/TAS) Lozanë Zvicër.

2) Lënien në fuqi të vendimit të Komsionit të Disiplinës datë 18.11.2017 (pika 5) si meposhte:

Lojtari i KF “Devolli”, Staviol treni, për goditje me grusht dhe shkelma ndaj lojtarit kundërshtar, në bazë të Nenit 48/1.e të KDS, dënohet me 10 (dhjetë) ndeshje pezullim nga aktiviteti

Kundër këtij vendimi lejohet ankim në Gjykatën e Arbitrazhit Sportiv (CAS/TAS) Lozanë Zvicër.

3) Lënien në fuqi të vendimit të Komisionit të Disiplinës datë 23.11.2017 (pika 5) si meposhte:

KF “Veleçiku” , për sjellje të keqe të tifozeris së tij duke shkaktuar ndërprerje të ndeshjes, në bazë të Nenit 66/2. të KDS , dënohet me 2(dy) ndeshje pa spektator në stadiumin përkatës dhe me gjobë në masën 200.000 (dyqind mijë) lekë. Në aplikim te Nenit 136 të KDS, gjoba paguhet në masën 20%.

Kundër këtij vendimi lejohet ankim në Gjykatën e Arbitrazhit Sportiv (CAS/TAS) Lozanë Zvicër.

Na ndiqni në Facebook

Na ndiqni në Twitter

FSHF: Te djelen luhet pjesa e 2-te e ndeshjes Flamurtari-Laci Ndeshja e futbollit mes Flamurtarit dhe Lacit... https://t.co/6Yb8Abjrwe

Renditja superiore

Nr.
Skuadra
P
NL
F
B
H
1
34
15
10
4
1
2
25
15
7
4
4
3
25
15
6
7
2
4
24
15
7
3
5
5
23
15
6
5
4

Rezultatet e Kategorise Superiore

Data
Skuadra 1
Rez.
Skuadra 2

Garat

Informacione të plota & Statistikat përkatëse për të gjithë kompeticionet

Uji Tepelena Union Bank Spitali Amerikan Albatrans Ama Caffe Vas tours Bolv oil