Grupi G-ndeshjet

Data
 
Ndeshja
05/09/16
Shqipëri
2 - 1
Maqedoni
06/10/16
Lichtenstein
0 - 2
Shqipëri
09/10/16
Shqipëri
0 - 2
Spanjë
12/11/16
Shqipëri
0 - 3
Izrael
24/03/17
Itali
2 - 0
Shqipëri
11/06/17
Izrael
0 - 3
Shqipëri
02/09/17
Shqipëri
2 - 0
Lichtenstein
05/09/17
Maqedoni
1 - 1
Shqipëri
06/10/17
Spanjë
3 - 0
Shqipëri
09/10/17
Shqipëri
0 - 1
Itali

Kupa e Botës Rusi 2018 Grupi G

Nr.
 
Skuadra
NL
F
B
H
P
1
Spanjë
10
9
1
0
28
2
Itali
10
7
2
1
23
3
Shqipëri
10
4
1
5
13
4
Izrael
10
4
0
6
12
5
Maqedoni
10
3
2
5
11
6
Lichtenstein
10
0
0
10
0

Rezultatet dhe klasifikimi i Kampionatit të Kombëtareve Rajonale

kampionatrajonal

Rezultatet dhe klasifikimi i deritanishëm i Kampionatit të Kombëtareve Rajonale me moshat U17, U15 dhe U13:

Java e parë më 15.06.2017

Tirana U17 2-2  Elbasani U17 

Durrësi U17 2-0 Shkodra U17

Fieri U17 2-1 Korca U17

 

Tirana U15 2-0 Elbasani U15 

Durrësi U15 2-0 Shkodra U15

Fieri U15 2-1 Korca U15

 

Tirana U13 3-2 Elbasani U13 

Durrësi U13 2-2 Shkodra U13

Fieri U13 1-2 Korca U13

 

Java e dytë më 19.06.2017 & 21.06.2017

 

Shkodra U17 5-1  Fieri U17 

Elbasani U17 2-2 Durrësi U17

Korca U17 0-1 Tirana U17

 

Shkodra U15 3-3  Fieri U15 

Elbasani U15 1-2 Durrësi U15

Korca U15 0-2 Tirana U15

 

Shkodra U13 0-2  Fieri U13 

Elbasani U13 1-0 Durrësi U13

Korca U13 1-1 Tirana U13

 

Java e tretë më 22.06.2017 & 23.06.2017

 

Durrësi U17 2-1  Tirana U17 

Fieri U17 5-1  Elbasani U17 

Shkodra U17 4-1  Korca U17 

 

Durrësi U15 2-2  Tirana U15

Fieri U15 1-2 Elbasani U15

Shkodra U15 2-2  Korca U15 

 

Durrësi U13 0-6  Tirana U13

Fieri U13 0-2 Elbasani U13

Shkodra U13 0-5  Korca U13 

 

Java e katërt më 26.06.2017 & 27.06.2017

 

Korca U17 2-1  Durrësi U17 

Tirana U17 5-4  Fieri U17 

 

Korca U15 2-2  Durrësi U15 

Tirana U15 4-1  Fieri U15 

 

Korca U13 3-0  Durrësi U13 

Tirana U13 1-1  Fieri U13 

Me datë 29.06.2017 do të luhet Elbasani-Shkodra për U17,U15 dhe U13.

Klasifikimi i deritanishëm për U17

Tirana 7 pikë

Durrësi 7 pikë

Fieri 6 pikë

Shkodra 6 pikë

Korca 3 pikë

Elbasani 2 pikë

Klasifikimi i deritanishëm për U15

Tirana 10 pikë

Durrësi 5 pikë

Shkodra 5 pikë

Fieri 4 pikë

Elbasani 3 pikë

Korca 2 pikë

Klasifikimi i deritanishëm për U13

Korca 10 pikë

Tirana 8 pikë

Elbasani 6 pikë

Fieri 4 pikë

Shkodra 1 pikë

Durrësi 1 pikë

Java e pestë dhe e fundit do të zhvillohet në datën 30 qershor 2017.

Na ndiqni në Facebook

Na ndiqni në Twitter

EKIPET KOMBËTARE RAJONALE, VIJOJNË SELEKSIONIMET E MOSHAVE https://t.co/HxTUlEE3vC

Renditja superiore

Nr.
Skuadra
P
NL
F
B
H
1
27
11
8
3
0
2
20
11
5
5
1
3
19
11
5
4
2
4
17
11
4
5
2
5
15
11
4
3
4

Rezultatet e Kategorise Superiore

Data
Skuadra 1
Rez.
Skuadra 2

Garat

Informacione të plota & Statistikat përkatëse për të gjithë kompeticionet

Uji Tepelena Union Bank Spitali Amerikan Albatrans Ama Caffe Vas tours Bolv oil