Grupi G-ndeshjet

Data
 
Ndeshja
05/09/16
Shqipëri
2 - 1
Maqedoni
06/10/16
Lichtenstein
0 - 2
Shqipëri
09/10/16
Shqipëri
0 - 2
Spanjë
12/11/16
Shqipëri
0 - 3
Izrael
24/03/17
Itali
2 - 0
Shqipëri
11/06/17
Izrael
0 - 3
Shqipëri
02/09/17
Shqipëri
2 - 0
Lichtenstein
05/09/17
Maqedoni
1 - 1
Shqipëri
06/10/17
Spanjë
3 - 0
Shqipëri
09/10/17
Shqipëri
0 - 1
Itali

Kupa e Botës Rusi 2018 Grupi G

Nr.
 
Skuadra
NL
F
B
H
P
1
Spanjë
10
9
1
0
28
2
Itali
10
7
2
1
23
3
Shqipëri
10
4
1
5
13
4
Izrael
10
4
0
6
12
5
Maqedoni
10
3
2
5
11
6
Lichtenstein
10
0
0
10
0

AKADEMIA E ARBITRIMIT, PËRFUNDON TURI PROMOVUES, NË SHTATOR NIS PROJEKTI

223aarb1

Përfundon edhe turi i promovimit për Akademinë e Arbitrimit i cili pas një fushate kombëtare të prezantimit nëpër Universitetet e ndryshme në Shqipëri ka nxjerrë konkluzionet përkatëse edhe në një dalje publike në FSHF, nëpërmjet prezencës të Presidentit të Shoqatës së Arbitrave, Tahir Kastrati dhe Koordinatorit kryesor të Projektit për Akademinë, Sokol Jareci. Afro 150 aplikantë do të jenë gati në muajin shtator në fillimin e kësaj shkolle të mirëfilltë arbitrimi për të bërë rekrutimet e mundshme në një kohë që Jareci përcolli edhe faktin që ky projekt do të ndahet në 2 faza. Nga data 14 deri 28 shtator do të zhvillohet në Korçë, më pas në Tiranë dhe në Janar 2018 do të jetë etapa e radhës po me këtë grup. Janë mbi 25 vajza në këtë grup të parë aplikantësh të cilët kanë vendosur të jenë në këtë Akademi, dhe të zgjedhin të arbitrojnë. Sidoqoftë, aplikimi mbetet ende I hapur dhe online në faqen zyrtare të FSHF-së në WEB, fshf.org për këdo që dëshiron të marrë pjesë. Ndërkaq, interesi nga ana e gazetarëve për Kastratin e Jarecin ishte edhe për performancën e arbitrave në Kategorinë Superiore, ku vetë Kastrati e konsideroi këtë moment për arbitrat si gabime krejtësisht të paqëllimshme, teksa evidentoi edhe faktin që gjatë kësaj periudhe arbitrat kanë qenë nën një presion psikollogjik. Për Kastratin, gabimet kanë qenë tërësisht të kuadrit njerëzor dhe aspak nuk është konstatuar ndonjë shenjë tendence. 

Na ndiqni në Facebook

Na ndiqni në Twitter

SELEKSIONIMET E MOSHAVE, DATAT DHE ORARET PËR BRENDA DHE JASHTË VENDIT https://t.co/XaezamB2hb

Renditja superiore

Nr.
Skuadra
P
NL
F
B
H
1
27
11
8
3
0
2
20
11
5
5
1
3
19
11
5
4
2
4
17
11
4
5
2
5
15
11
4
3
4

Rezultatet e Kategorise Superiore

Data
Skuadra 1
Rez.
Skuadra 2

Garat

Informacione të plota & Statistikat përkatëse për të gjithë kompeticionet

Uji Tepelena Union Bank Spitali Amerikan Albatrans Ama Caffe Vas tours Bolv oil