Grupi G-ndeshjet

Data
 
Ndeshja
05/09/16
Shqipëri
2 - 1
Maqedoni
06/10/16
Lichtenstein
0 - 2
Shqipëri
09/10/16
Shqipëri
0 - 2
Spanjë
12/11/16
Shqipëri
0 - 3
Izrael
24/03/17
Itali
2 - 0
Shqipëri
11/06/17
Izrael
0 - 3
Shqipëri
02/09/17
Shqipëri
-
Lichtenstein
05/09/17
Maqedoni
-
Shqipëri
06/10/17
Spanjë
-
Shqipëri
09/10/17
Shqipëri
-
Itali

Kupa e Botës Rusi 2018 Grupi G

Nr.
 
Skuadra
NL
F
B
H
P
1
Spanjë
6
5
1
0
16
2
Itali
6
5
1
0
16
3
Shqipëri
6
3
0
3
9
4
Izrael
6
3
0
3
9
5
Maqedoni
6
1
0
5
3
6
Lichtenstein
6
0
0
6
0

Liçensimet e klubeve, nis proçesi i verifikimit të dokumenteve

fshf logo licensim

Në FSHF, në sektorin e liçensimit të klubeve sapo ka përfunduar proçesi i dorëzimit të dokumentave të kriterit financiar nga ana e klubeve (Aplikantë për liçensë), si pika më e rëndësishme (në të cilën klubet kanë më shumë probleme). Ekspertja kontabël e këtij kriteri pasi ka marrë në dorëzim të gjithë dokumentacionin e paraqitur nga sektori i licensimit, ka filluar kontrollin e të gjithë materialeve të paraqitura nga ana e klubeve dhe në përfundim te proçesit të evidentimit të të gjitha të dhënave dhe kontrollit të tyre do të paraqesë për sejcilin klub  komentet përkatëse (mangësitë), apo (korrektesën) e tyre, bashkëngjitur edhe me komentet përkatëse për secilin aplikant për liçensë.

Në vijim, pasi të gjitha dosjet me dokumentat përkatëse të jenë rikthyer në sektorin e liçensimit të klube atëherë materialet do ti kalojnë përsëri ekspertit financiar pranë komisionit të liçensimit të klubeve, i cili do të bëjë edhe një herë një rikontroll të te gjithë dokumentacionit të paraqitur nga ana e klubeve (si një filtër të dytë) dhe në përfundim të kontrollit do të japë verdiktin përfundimtar, duke përcaktuar përfundimisht se cilët nga klubet (aplikantë për liçensë) e plotësojnë këtë kriter, dhe cilët jo.

Me përfundimin e verifikimit të dokumentave të kriterit financiar të gjitha konkluzionet e paraqitura nga ekspertët e kritereve (atij Sportiv, të Infrastrukturës, Administratës dhe Personelit, Financiar dhe kriterit Ligjor) do ti paraqiten Komisionit të Liçensimit të klubeve i cili do të japë përfundimisht verdiktin për marrjen ose jo të licensës për sejcilin klub (Aplikant për license) për edicionin 2017-2018!

Na ndiqni në Facebook

Na ndiqni në Twitter

Ditën e mërkurë në orën 11.00 në ambjentet e #FSHF-së do të promovohen edhe dy botimet më të fundit të Federatës... https://t.co/ldkiUSSVMl

Renditja superiore

Nr.
Skuadra
P
NL
F
B
H
1
75
36
20
15
1
2
72
36
19
15
2
3
72
36
21
9
6
4
44
36
11
11
14
5
40
36
10
10
16

Rezultatet e Kategorise Superiore

Data
Skuadra 1
Rez.
Skuadra 2

Garat

Informacione të plota & Statistikat përkatëse për të gjithë kompeticionet

Uji Tepelena Union Bank Spitali Amerikan Albatrans Ama Caffe Vas tours Bolv oil