Lajmet e fundit

SELEKSIONIMET E MOSHAVE, DATAT DHE ORARET PËR BREN…

Shpallen datat për seleksionimet e tre grup-moshave, për b... lexo më shumë »

Vendimi i Komisionit të Disiplinës së FSHF datë 18…

1. KF “Luftëtari”, për sjellje të gabuar të spektatorëve ... lexo më shumë »

Seminar me Arbitrat Talentë

Një program dy vjecar i filluar vitin që shkoi me arbitra ... lexo më shumë »

NË DHJETOR NIS NË FSHF KURSI PËR “DREJTORËT SPORT…

Sektori i Edukimit Teknik pranë FSHF-së nis në muajin dhje... lexo më shumë »

PRESIDENTI DUKA NË MBLEDHJEN E PARË NË UEFA NË KO…

Sot në Nyon të Zvicrës është mbledhur për herë të parë edh... lexo më shumë »

Renditja superiore

Nr.
Skuadra
P
NL
F
B
H
1
27
11
8
3
0
2
20
11
5
5
1
3
19
11
5
4
2
4
17
11
4
5
2
5
15
11
4
3
4

Rezultatet e Kategorise Superiore

Data
Skuadra 1
Rez.
Skuadra 2

Garat

Informacione të plota & Statistikat përkatëse për të gjithë kompeticionet

Uji Tepelena Union Bank Spitali Amerikan Albatrans Ama Caffe Vas tours Bolv oil
Versioni desktopVersioni mobile