Lajmet e fundit

Shorti për ndeshjet e play-off në Kategorinë Super…

Sot në orën 12.00 në Federatën Shqiptare të Futbollit u ho... lexo më shumë »

14 shkolla dhe 140 nxënës mbyllin turneun e Durrës…

Vazhdon gara e futbollit ndërmjet shkollave 9-vjeçare, Së ... lexo më shumë »

Vendimi i Komisionit të Disiplinës së FSHF datë 19…

1.KF “Luftëtari” për sjellje të gabuar të spektatorëve, në... lexo më shumë »

Workshop - Sfidat e nje organizate sportive

Ne workshopin qe u zhvillua sot ne Universitetin Aleksande... lexo më shumë »

“FUTBOLLI DHE SFIDAT E KOHËS”, FSHF WORKSHOP NË UN…

“Futbolli dhe sfidat e kohës”. Një iniciativë e Universite... lexo më shumë »

Renditja superiore

Nr.
Skuadra
P
NL
F
B
H
1
75
35
20
15
0
2
71
35
19
14
2
3
71
35
21
8
6
4
41
35
10
11
14
5
40
35
10
10
15

Rezultatet e Kategorise Superiore

Data
Skuadra 1
Rez.
Skuadra 2

Garat

Informacione të plota & Statistikat përkatëse për të gjithë kompeticionet

Uji Tepelena Union Bank Spitali Amerikan Albatrans Ama Caffe Vas tours Bolv oil
Versioni desktopVersioni mobile