Grupi G-ndeshjet

Data
 
Ndeshja
05/09/16
Shqipëri
2 - 1
Maqedoni
06/10/16
Lichtenstein
0 - 2
Shqipëri
09/10/16
Shqipëri
0 - 2
Spanjë
12/11/16
Shqipëri
0 - 3
Izrael
24/03/17
Itali
2 - 0
Shqipëri
11/06/17
Izrael
0 - 3
Shqipëri
02/09/17
Shqipëri
2 - 0
Lichtenstein
05/09/17
Maqedoni
1 - 1
Shqipëri
06/10/17
Spanjë
3 - 0
Shqipëri
09/10/17
Shqipëri
0 - 1
Itali

Kupa e Botës Rusi 2018 Grupi G

Nr.
 
Skuadra
NL
F
B
H
P
1
Spanjë
10
9
1
0
28
2
Itali
10
7
2
1
23
3
Shqipëri
10
4
1
5
13
4
Izrael
10
4
0
6
12
5
Maqedoni
10
3
2
5
11
6
Lichtenstein
10
0
0
10
0

Kriteret per pranimin ne Kursin UEFA “A”

Kriteret per pranimin ne Kursin UEFA “A”

1.Drejtoria Teknike e FSHF-se organizon Kurset UEFA “A” ne nivel Kombetar.

2.Ne kurs do te pranohen maksimalishte 25 studente.

3.Drejtoria Teknike ka mundesi te pranoje ne Kurs mbi numurin e zakonshem studente te huaj ne baze te nje marreveshje te arritur midis FSHF-se dhe Federates se Interesuar.

5. Drejtoria Teknike e FSHf-se pranon studente mbi numurin e caktuar ish lojtaret e ekipit Perfaqesues.

6. Kursi nuk mund te zhvillohet, nese numuri i studenteve te regjistruar eshte me pak se 18 .

7. Kerkesat per pranim plotesuar konforme skedines A, duhet te paraqiten me dokumentacionin origjinal nga te interesuarit jo me vone se 10 dite para fillimit te kursit.

8.Per te marre pjese ne Kurs, kandidatet duhet te plotesojne kerkesat e meposhtme:

a.duhete te jete banues ne Shqiperi .

b. duhet te kete marre shtetesine Shqiptare dhe te jete banues jo me pak se dy vjet po ne Shqiperi

c. Mosha minimale 30 vjec

d. Diploma e shkolles se Larte , Licens UEFA “B”.

e. Pranohen ne Kurs me Diplome te shkolles se mesme vetem ish lojtarete e Perfaqesuese A te Shqiperise.

f. Pranohen ne Kurs me Diplome te shkolles se mesme trajneret e pare qe kane drejtuar jo me pak se 7 sezone futbollistike ne kategorine “Superiore” .

h.Pranohen ne Kurs te gjithe trajneret qe plotesojne kushtet e mesiperme , por qe dy vjetet e fundit para fillimit te Kursit kane drejtuar pa shkeputje ne kategorine "Superiore“ e te "Pare“.

9.Nuk pranohen ne Kurs:

a.kandidatet qe ne kampionatin e vitit te fundit kane qene te skualifikuar nga Komisionet Juridike te FSHF-se, per nje periudhe jo me pak se 90 dite.

b.Kandidatet qe ne 3 (tre) kampionatet e fundit kane qene te skualifikuar ne vazhdimesi per nje periudhe 12 mujore ne baze te vendimeve te Komisioneve Juridike te FSHF-se.

c.Do te perjashtohen nga kurset,kur gjate frekuentimit te tij denohen nga Komisionet Juridike te FSHF-se deri ne 90 dite.

10.Te interesuarit duhet te plotesojne se bashku me kerkesen perpranim ne Kurs ( skedina A), nje autocertifikate (skedina B,C,D) ,ne te cilat pasqyrohet eksperienca si futbollist dhe trajner.

11.Vendimi per pranimin ne Kurs behet mbi bazen e klasifikimit te arritur pas pikezimit te fituar ne karieren si futbollist dhe trajner dhe pasi kandidatet kane kaluar nje prove praktike ne fushe, per tekniken e futbollit.

12.Pas perpunimit te kerkesave dhe vleresimit ne pike te eksperiences si futbollist dhe trajner, hartohet rendidtja perfundimtare e cila i paraqitet Komisionit te perbere si me poshte :

a.Kryetari i Komisionit Teknik ne KE te FSHF.

b.Sekretari i Pergjithshem i FSH-se

c.Drejtori Teknik i FSHF-se

d.Shefi i Sektorit i Garave.

c.Shefi i Sektorit te Futbollit Amator

13.Ne rast verifikimi te pasaktesise te plotesimit te autdeklarates se kandidateve te pranuar ne Kurs,kandidati perjashtohet direk nga Kursi si dhe i hiqet Licensa UEFA ”A” te cilen mund ta kete fituar.

14.Vleresimi i kandidateve ne baze te eksperiences si futbollist dhe trajner , me qellim per te shpallur klasifikimin e pergjithshem, behet ne baze te pikeve sipas skedines E, kjo vlen dhe per dy futbollistet ose ish futbollistet e Perfaqesueses mbi numurin e planifikuar.

15.Ne rast barazim pikesh ne klasifikimin e pergjithshem , i jepet prioritet kandidatit me moshe me te vjeter.

17.Klasifikimi perfundimtar publikohet ne faqen zyrtare te FSHF-se

18.Kandidatet e pranuar ne Kurs qe nuk paraqiten, zevendesohen me kandidatin e radhes sipas klasifikimit te pergjithshem.

19.Kandidatet e pranuar ne Kurs ,duhet te derdhin ne nr. Llog. Se FSHF-se kuoten per pjesmarrje prej 1500 eu (njemije e peseqind) euro.

20.Kandidatet e pranuar ne Kurs, jane te detyruar te respektojne Rregullore e Shkolles se Trajnereve te Drejtorise Teknike te FSHF-se. Nese gjate frekuentimit te Kursit, kandidati ploteson 10 (dhjete) ore mungesa, perjashtohet nga Kursi.

21.Te gjithe te interesuarit mund te terheqin nje kopje te Komuniktaes Zyrtare per pranimet ne Kurse , prane Drejtorise Teknike te FSHF-se.

22.Skedinat A,B,C,D,E jane pjese e Komunikates Zyrtare.

23. Kursi UEFA ”A” per Trajneret, perfundon me nje provim final ne te gjitha lendet ku vleresohen me pike , sipas kerkeses se Komunikates Zyrtare, pike te cilat do te jene te vlefsheme per pranimin ne Kursin UEFA ”PRO”. Per marrjen e Diplomes ,eshte e nevojsheme te fitohen piket e domozdoshme ne te gjitha lendet

Na ndiqni në Facebook

Na ndiqni në Twitter

UEFA U-17 CHAMPIONSHIP SHQIPERI-SPANJE Ora 12.00 "Selman Stermasi"

Renditja superiore

Nr.
Skuadra
P
NL
F
B
H
1
16
6
5
1
0
2
16
7
5
1
1
3
12
7
3
3
1
4
11
7
3
2
2
5
10
7
3
1
3

Rezultatet e Kategorise Superiore

Data
Skuadra 1
Rez.
Skuadra 2

Garat

Informacione të plota & Statistikat përkatëse për të gjithë kompeticionet

Uji Tepelena Union Bank Spitali Amerikan Albatrans Ama Caffe Vas tours Bolv oil