Grupi G-ndeshjet

Data
 
Ndeshja
05/09/16
Shqipëri
2 - 1
Maqedoni
06/10/16
Lichtenstein
0 - 2
Shqipëri
09/10/16
Shqipëri
0 - 2
Spanjë
12/11/16
Shqipëri
0 - 3
Izrael
24/03/17
Itali
2 - 0
Shqipëri
11/06/17
Izrael
0 - 3
Shqipëri
02/09/17
Shqipëri
2 - 0
Lichtenstein
05/09/17
Maqedoni
1 - 1
Shqipëri
06/10/17
Spanjë
3 - 0
Shqipëri
09/10/17
Shqipëri
0 - 1
Itali

Kupa e Botës Rusi 2018 Grupi G

Nr.
 
Skuadra
NL
F
B
H
P
1
Spanjë
10
9
1
0
28
2
Itali
10
7
2
1
23
3
Shqipëri
10
4
1
5
13
4
Izrael
10
4
0
6
12
5
Maqedoni
10
3
2
5
11
6
Lichtenstein
10
0
0
10
0

Liçensimi i klubeve

Deklarimi i politikës së licensimit të klubeve të FSHF

Për Federatën Shqiptare të Futbollit zbatimi i sistemit të licensimit të klubeve është dhe mbetet një nga prioritetet kryesore të punës së saj. Është objektivi ynë që të sigurojmë që ky sistem funksionon sic duhet dhe që i gjithë informacioni që ata duan klubet për tu pajisur me licensë është i disponueshëm për ta.

Parimet bazë të sistemit janë pavarësia dhe konfidencialiteti, kjo vecanërisht gjatë procesit të vendim marrjes.

FSHF angazhohet të vërë në zbatim sistemin e licensimit të klubeve sipas rregulloreve të përcaktuara. Kryesore mbetet që klubet të kuptojnë që zbatimi i tyre nuk ka rëdësi vetëm për të siguruar licensen por më së shumti do të ndikojë në mirëfunksionim e vetë klubit.

Për përmirësimin e vazhdueshëm të nivelit të shërbimeve ndaj tyre, si dhe për të rritur efektivitetin e sistemit të licensimit, ne do të kërkojmë që klubet dhe partnerët e jashtëm të jenë sa më pranë që të jetë e mundur dhe të përfshihen në rishikimin vjetor të këtij procesi.

FSHF do të zbatojë një sistem menaxhimi cilësor për licensimin e klubeve dhe do të sigurojë dhe respektojë kërkesat e përcaktuara nga Standarti i Cilësisë së Licensimit të Klubeve (botimi 2012).

FSHF siguron që të gjithë ata të përfshirë në sistemin e licensimit të klubeve janë të trajnuar sic duhet dhe plotësisht të ndërgjegjshëm për detyrat e tyre. Gjithashtu, të gjithë ata që janë të përfshirë në këtë duhet të veprojnë në mënyrë etike dhe të respektojnë vlerat bazë të konfidencialitetit dhe pavarësisë.

FSHF kërkon dhe do kërkojë vazhdimisht që përmes procedurave të arrijë:

  • Plotësimin e minimumit të kërkesave të parashtruara në Rregulloren e Licensimit të Klubeve.
  • Garantimin dhe ruajtjen e sekretit të klientit
  • Garantimin e paanshmërisë së organeve vendimarrëse dhe stafit.
  • Garantimin e marrjes së veprime parandaluese për shmangien e problemeve.
  • Garantimin e trajtimit me eficensë tëopinioneve, sugjerimeve dhe ankesave të klubeve.

Duhet të sigurojmë më tej që të gjithë ata që janë përfshirë në sistem te marrin informacionet e nevojshme, të trajnohen dhe ndërgjegjesohen për detyrat e tyre.

Bashkëpunimi, ndihmesa si dhe marrja në konsideratë e ankesave dhe sygjerimeve të klubeve do të mbetet një nga detyrat tona më të rëndësishme. Do të punojmë për përmiresimin e vazhdueshëm e sistemit duke përdorur metoda dhe shembuj nga homologët tanë në federatat e tjera europiane.

Organizimi ligjor i klubeve të futbollit, përmirësimi i komunikimit me klubet dhe kualifikimi i stafit të tyre do të mbetet prioriteti ynë kryesor. Gjithashtu FSHF do të fokusohet ne përmirësimin e Infrastrukturës dhe arritjen e standarteve bazë të saj. Ky objektiv bëhet i realizueshem nëse do t’i referohemi dhe projekteve të federatës lidhur me permiresimin e terreneve të lojës në shumë stadiume të vendit.

Federata Shqiptare e Futbollit

Shtator 2017

Na ndiqni në Facebook

Na ndiqni në Twitter

EKIPET KOMBËTARE RAJONALE, VIJOJNË SELEKSIONIMET E MOSHAVE https://t.co/HxTUlEE3vC

Renditja superiore

Nr.
Skuadra
P
NL
F
B
H
1
27
11
8
3
0
2
20
11
5
5
1
3
19
11
5
4
2
4
17
11
4
5
2
5
15
11
4
3
4

Rezultatet e Kategorise Superiore

Data
Skuadra 1
Rez.
Skuadra 2

Garat

Informacione të plota & Statistikat përkatëse për të gjithë kompeticionet

Uji Tepelena Union Bank Spitali Amerikan Albatrans Ama Caffe Vas tours Bolv oil