FSHF - Dyqani online

Tashmë mund të porositni më shpejtë dhe më lehtë produktet e Kombëtares Shqiptare dhe çdo produkt nën logon e FSHF-së në faqen tonë në web: www.fshf.org/index.php/shop . Për të realizuar blerjet e dëshiruara jeni të lutur të regjistroheni në dyqanin tonë online, duke krijuar llogarinë tuaj. Pasi keni bërë rregjistrimin ju keshillojme të ruani në vend të sigurt fjalëkalimet dhe adresën e emailit që keni perdorur për t’u rregjistruar në dyqan.

Fanellë Botërori 2018 Meshkuj

uniforma-e-kuqe-per-meshkuj
Sales price: 10900 Lekë
Product details

Fanella e Kombëtares...

Fanellë Botërori 2018 per Femra

uniforma-e-bardhe-macron2
Sales price: 10900 Lekë
Product details

Fanella e Kombëtares...

Fanellë Botërori 2018 per Femije

uniforma-e-kuqe-per-femije
Sales price: 9900 Lekë
Product details

Fanella e Kombëtares...

Fanella Euro 2016 Meshkuj

euro_2016_kuqe6
Sales price: 10900 Lekë
Product details

Fanella e Kombëtares...

Fanella Euro 2016 per Femra

euro_2016_bardhe8
Sales price: 10900 Lekë
Product details

Fanella e Kombëtares...

Fanella Euro 2016 per Femije

euro_2016_kuqe11
Sales price: 9900 Lekë
Product details

Fanella e Kombëtares...

Bluza zyrtare e stërvitjes

sports-jumper-front
Sales price: 8400 Lekë
Product details

Bluzë zyrtare e stërvitjes....

Bluza zyrtare e rreshtimit

kohe-e-lire-bluze-1
Sales price: 8400 Lekë
Product details

Bluzë ngjyrë e kuqe për kohën...

Kapele model 1

kapele-model-12
Sales price: 450 Lekë
Product details

Kapele me logon e FSHF,...

Kapele model 2

kapele-model-29
Sales price: 650 Lekë
Product details

Kapele me logon e FSHF,...

Topa të vegjël

Topa të vegjël të kuq
Sales price: 1290 Lekë
Product details

Topa të vegjël me logon e FSHF

Peshqir

Peshqir i kuq
Sales price: 1990 Lekë
Product details

Peshqir me logon e FSHF....

Çantë shpine

Çantë shpine
Sales price: 350 Lekë
Product details

Çantë shpine me logon e FSHF....

Flamur

Flamur i kuq
Sales price: 1290 Lekë
Product details

Flamur me logon e FSHF....

Varëse

Varëse FSHF
Sales price: 230 Lekë
Product details

Varëse me logon e FSHF....

PIN FSHF

Pin FSHF
Sales price: 299 Lekë
Product details

Pin me logon e FSHF. Ngjyra e...

Varëse çelësash

Varëse çelësash me aksesor bluzë
Sales price: 250 Lekë
Product details

Varëse çelësash me aksesor në...

Syze dielli

Syze dielli me stemën e FSHF
Sales price: 490 Lekë
Product details

Syze dielli me stemën e FSHF....

Ngjyrosës fytyre

Vijëzues kuq e zi stemën e FSHF.
Sales price: 390 Lekë
Product details

Vijëzues kuq e zi stemën e...

Shall FSHF

Shall me stemën e FSHF
Sales price: 990 Lekë
Product details

Shall me stemën e FSHF....

Filxhan FSHF

Filxhan me stemën e FSHF. Ngjyra e kuqe.
Sales price: 690 Lekë
Product details

Filxhan me stemën e FSHF....

Mbajtëse çelësash

Mbajtëse çelësash me stemën e FSHF.
Sales price: 990 Lekë
Product details

Mbajtëse çelësash me stemën e...

Çelës usb 4 gb

Çelës usb me stemën e FSHF. Ngjyrat e kuqe dhe e zezë. Kapaciteti 4 gb.
Sales price: 990 Lekë
Product details

Çelës usb me stemën e FSHF....

Çelës usb 8 gb

Çelës usb në trajtën e uniformës së kombëtares. Ngjyrat e kuqe dhe e zezë. Kapaciteti 8 gb.
Sales price: 1090 Lekë
Product details

Çelës usb në trajtën e...

Uji Tepelena Union Bank Spitali Amerikan Albatrans Ama Caffe Vas tours Bolv oil
Versioni i ploteVersioni mobile