Group G - Matches

Date
 
Match
05/09/16
Shqipëri
2 - 1
Maqedoni
06/10/16
Lichtenstein
0 - 2
Shqipëri
09/10/16
Shqipëri
0 - 2
Spanjë
12/11/16
Shqipëri
0 - 3
Izrael
24/03/17
Itali
2 - 0
Shqipëri
11/06/17
Izrael
0 - 3
Shqipëri
02/09/17
Shqipëri
2 - 0
Lichtenstein
05/09/17
Maqedoni
1 - 1
Shqipëri
06/10/17
Spanjë
3 - 0
Shqipëri
09/10/17
Shqipëri
0 - 1
Itali

World Cup Russia 2018 Group G

No.
 
Team
MP
W
D
L
P
1
Spanjë
10
9
1
0
28
2
Itali
10
7
2
1
23
3
Shqipëri
10
4
1
5
13
4
Izrael
10
4
0
6
12
5
Maqedoni
10
3
2
5
11
6
Lichtenstein
10
0
0
10
0

Kriteret per pranimin ne Kursin UEFA “…

Kriteret  per pranimin ne Kursin UEFA “A”  1.       Drejtoria Teknike e FSHF-se organizon Kurset UEFA “A” ne nivel         K... read more »

Kerkesat per pranim ne kursin "UEFA…

DREJTORIA TEKNIKE E FSHF-se KOMUNIKATE ZYRTARE 2011 Kerkesa per pranimin ne Kursin UEFA “A” 1. Drejtroia Teknike e FSHF-se organizon Kurset UEFA “A” ne nivel Kombetar. 2. Ne kurs do te pranohen maksimalishte 25... read more »

Komunikate zyrtare e FSHF ne lidhje me k…

DREJTORIA TEKNIKE E FSHF-se KOMUNIKATE ZYRTARE 2011 Kriteret  per pranimin ne Kursin UEFA “Aâ€? 1.     Drejtroia Teknike e FSHF-se organizon Kurset UEFA “Aâ€? ne nivel         Kombetar. 2.     Ne kurs do te pranohen maksimalishte... read more »

Kursi" UEFA A" 5, ndan licenc…

Kursi  i trajnereve te futbollit UEFA  A  ka mbyllur sesionin e 5-te te tij  prane Federates Shqiptare te Futbollit. Pjesmarres ne kete kurs ishin 28 trajnere te cilet kishin fituar... read more »

Njofitm: Kursi UEFA "A"

 NJOFTIMDrejtoria Teknike prane Federtaes Shqiptare te Futbollit organizon per trajneret e futbollit Kursin UEFA "A".Kursi fillon me date 23.05.2011 dhe perfundon me date 18.06.2011Te interesuarit qe plotesojne kriteret e pranimit... read more »

Follow Us on Facebook

Follow Us on Twitter

FSHF: Te djelen luhet pjesa e 2-te e ndeshjes Flamurtari-Laci Ndeshja e futbollit mes Flamurtarit dhe Lacit... https://t.co/6Yb8Abjrwe

Superleague Ranking

No.
Team
P
MP
W
D
L
1
34
15
10
4
1
2
25
15
7
4
4
3
25
15
6
7
2
4
24
15
7
3
5
5
23
15
6
5
4

Fair Play Ranking

Team
P.
Team
P.

Superleague Results

Date
Team 1
Res.
Team 2

Competitions

Full information & statistics relevant to all competitions

Uji Tepelena Union Bank Spitali Amerikan Albatrans Ama Caffe Vas tours Bolv oil